Meer dan 15 jaar ervaring

Zelf online ontwerpen in 3D

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!

De mooiste verhuiskaarten zelf maken

Het is goed om eens de tijd te nemen als je op zoek bent naar een goede verhuiskaart. Je wil natuurlijk een verhuiskaart hebben waarop duidelijk te lezen is naar welk adres je gaat verhuizen. Maar is het dan ook niet leuk om een kaartje te maken dat helemaal op jouw eigen persoonlijkheid is afgestemd? Neem hiervoor gewoon even een kijkje bij Kaarten van Maarten. We hebben namelijk een groot aantal kaarten voor je klaarstaan, waarbij je ook nog eens eenvoudig alles kunt personaliseren. Zelf een kaart ontwerpen? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Toon filters

Eenvoudig zelf verhuiskaarten maken

Als je gaat verhuizen wil je natuurlijk dat goed duidelijk is voor je familie en vrienden naar welk adres jullie gaan vertrekken. Neem hiervoor eens een kijkje bij Kaarten van Maarten. We hebben in ons assortiment een groot aantal kaarten klaarstaan, waarmee je op ludieke, grappige of serieuze wijze je verhuizing kenbaar kunt maken. Maar daarnaast staat er ook een handige ontwerp tool op onze site. Hiermee draai je razendsnel een eigen kaart in elkaar, die precies die elementen bevat waarvan jij vindt dat die het beste bij jou passen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gewoon even een kijkje op onze duidelijke website.

Wil jij zelf verhuiskaarten maken?

Verhuiskaarten maken is bij Kaarten van Maarten heel eenvoudig. We hebben in ons assortiment de mooiste kaarten klaarstaan voor je, maar ook de mogelijkheid zelf een kaart te ontwerpen. Je kunt dit ontwerpen ook aan onze designers overlaten. We sturen je een gratis proefdruk en zorgen na goedkeuring dat je kaarten razendsnel worden gedrukt. Dit alles in de hoge kwaliteit die je verwacht van een bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring. Meer weten over zelf verhuiskaarten maken? Kom dan eens kijken op onze duidelijke website of neem een keer contact met ons op.

KaartenvanMaarten gebruikt cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid