Meer dan 15 jaar ervaring

Zelf online ontwerpen in 3D

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!

Klachtenpagina

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch.

Onze gegevens:

Kaartenvanmaarten.nl
Handelsstraat 34a
6135 KL Sittard
Telefoonnummer: 046 4372338
E-mail: info@printsy.nl
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 7 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Niet goed, geld terug garantie
Wij staan er voor in dat onze producten en dienstverlening voldoen aan de overeenkomst, de in ons aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de koopovereenkomst bestaande wettelijke bepalingen en overheidsvoorschriften. Indien dit niet het geval is, neem contact met ons op.

Niet tevreden over je bestelling of onze dienstverlening? Wij sturen je een nieuw product of je krijgt je geld terug.
Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Neem een foto van het product waarover je niet tevreden bent.
2. Stuur de gemaakte foto naar de klantenservice
3. Wij nemen contact met je op om het op te lossen!

Je mag binnen maximaal 48 uur een reactie van ons verwachten.

Let op: het bovenstaande geldt alleen als een door ons geleverd product gebreken vertoont die tijdens ons productieproces zijn ontstaan. De regeling is dus niet van toepassing als je bijvoorbeeld zelf foto's met een te lage resolutie of een te hoge compressie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.

KaartenvanMaarten gebruikt cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid