Meer dan 15 jaar ervaring

Zelf online ontwerpen in 3D

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!

Papiersoorten, enveloppen en sluitzegels

Papiersoorten

Welke papiersoort moet ik kiezen?
Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen.
Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jullie kaart past? Vraag dan een GRATIS proefdruk aan op het door jullie gekozen papiersoort. Dan heb je het beste beeld en kom je niet voor verrassingen te staan!

Let op: proefdrukken zijn enkele kaarten die meer bewerkingen ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen op bijvoorbeeld de vouwrand. De kaartjes die jullie als oplage ontvangen, zullen altijd netjes verpakt en verstuurd worden.

Wit natuurkarton - 300 grams (standaard papiersoort)
Een mooie stevige, helderwitte papiersoort die extra mat is. Door de helderwitte papiersoort worden de kleuren mooi helder en fris weergegeven.
In principe is deze papiersoort geschikt voor veel verschillende geboortekaartjes, dus zowel kleurrijke kaartjes als meer subtiele ontwerpen. De uitstraling is neutraal en modern.

Wit gestreken karton - 300 grams
Een mooie stevige, warm witte papiersoort met een matte uitstraling. Dit is een papiersoort die niet glimt, maar wel glad aanvoelt. Dus net of er een mat laagje overheen ligt.

Crème (Biotop) - 300 grams papier
Stevig papiersoort met een mat uiterlijk. In de kleur crème. Let op: bij lichte kleuren komt de tint van het papier door je beeld heen. Hierdoor kan de kleur afwijken van wat je in gedachten had. Ook daarom bestel je eenvoudig je GRATIS proefdruk.

Parelmoer/glinster - 290 grams papier
Dit papier heeft een mooie parelmoerachtige schittering voor een extra chique uitstraling!
Parelglans/glitter geeft de kaart een luxe klassieke uitstraling voor een extra feestelijk gevoel.
Let op: de metallic verliest in kracht waar veel inkt is gebruikt.
Wil je jouw geboortekaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor parelmoer/ luxe glinster papier.

Enveloppen en sluitzegels

Welke enveloppen zijn gratis bij mijn kaarten?
Standaard krijg je 120 grams witte enveloppen gratis bij je kaartjes. De enveloppen kan je ook vooraf al bestellen zodat je die alvast kunt schrijven. Kunnen de kaarten extra snel op de post als de kleine er is.

Kan ik ook gekleurde enveloppen kiezen?
Jazker, je hebt de keuze uit 6 verschillende gekleurde enveloppen.
Een roze, blauwe, gele, groene, en rode envelop kost € 0.10 per envelop.
De zwarte envelop kost € 0.15 per envelop.
Deze enveloppen zijn alleen te bestellen bij de kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm

Kan ik de adressen ook door jullie op de enveloppen laten drukken?
Ja, dat is mogelijk! Wij kunnen ze ook voor jou verzenden. Het enige wat je moet doen is een exceldocument invullen met jouw eigen adressen en deze naar ons mailen onder vermelding van je ordernummer. Heb je hulp nodig bij het maken van jouw exceldocument, neem dan even contact met ons op. Dan sturen we je een stramien die je zo kunt vullen. De kosten bedragen hiervoor € 0,30 per adres exclusief portokosten. Het totaal bedrag (portokosten en enveloppen bedrukken) kunnen pas berekend worden nadat wij jouw adressenlijst hebben ontvangen. Je ontvangt van ons dan een betaallink voor het totaal bedrag. Voor kaarten met een speciale afwerking, denk aan: foampads, touwtjes of een speciale vouwwijze geldt een meerprijs. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Sluitzegels om je envelop mee te pimpen

Een super leuk product voor bij je kaartjes - de Sluitzegels!
Dit maakt je eigen ontworpen geboortekaartje, trouwkaart, kerstkaart of uitnodiging helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestel proces van je kaartjes. Een velletje bevat 24 zegeltjes. De prijs van 1 velletje is € 5.04. Wil je de sluitzegels al eerder in huis hebben? Mail ons dan gerust: info@printsy.nl. Dan zorgen wij dat ze je kant op komen! Je kunt deze bestellen in de winkelwagen. Op 1 velletje zitten 24 sluitzegels om je envelop mee dicht te plakken.

KaartenvanMaarten gebruikt cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid