Meer dan 15 jaar ervaring

Zelf online ontwerpen in 3D

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!

Bezorging en levertijden

Levering kaarten

Wij versturen de proeven én kaartjes via PostNL naar je toe.

Vóór 13:00 uur besteld en betaalde kaarten worden dezelfde werkdag nog verzonden. PostNL bezorgd dan meestal de volgende dag (ook op zaterdag) jouw kaarten.

Voor kaarten naar het buitenland geldt een langere verzendtijd. PostNL levert de pakketten binnen 48 uur (op werkdagen) af in België.

Levering per productsoort

De tijd tussen bestelling en levering van je product hangt af van de productietijd van het product en de manier van verzenden. Hierdoor verschillen de levertijden per product type. Hieronder staan de levertijden per product type:

  • Alle (zelf ontwerpen) kaarten vóór 14.00 uur besteld worden dezelfde werkdag verzonden. (met uitzondering van de collectiekaarten Buromac, Belarto en Familycards, deze worden door de leverancier blanco aan geleverd voor professionele druk "inhouse" wij zijn hierdoor genoodzaakt 2 werkdagen te rekenen voor levering van deze kaarten. LET OP: Wij hebben deze kaarten niet op voorraad)
  • Wanddecoraties worden binnen 3 werkdagen verstuurd.
  • Fotoboeken worden binnen 5 werkdagen verstuurd.

Combinaties van producten leveren

Wanneer je meerdere producten bestelt kan het zijn dat de levertijd anders wordt. Bijvoorbeeld als je geboortekaartjes hebt besteld (1 werkdag) met canvasdoek (3 werkdagen). We begrijpen het als je de geboortekaartjes sneller in huis wilt hebben. Neem dan even contact op met de klantenservice. Dan zorgen we dat het voor je geregeld wordt.

KaartenvanMaarten gebruikt cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid