Meer dan 15 jaar ervaring

Zelf online ontwerpen in 3D

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!

Wil jij geboortekaartjes ontwerpen?

Ben jij op zoek naar een goede plek om zelf geboortekaartjes te ontwerpen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. We hebben namelijk bij Kaarten van Maarten de mogelijkheid klaarstaan om je geboortekaartjes zelf te ontwerpen. We hebben hiervoor een handige tool online staan waarmee je snel een mooie geboortekaart maakt. Je kunt hiervoor gebruik maken van een groot aantal standaard elementen, maar het is ook mogelijk om helemaal vanaf het begin te beginnen. Met andere woorden, als jij een idee hebt voor de geboortekaart van je kindje, dan kun je die bij ons heel eenvoudig maken!

Toon filters

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Het is goed om eens na te denken over wat jij op je geboortekaartje wil hebben staan. Je kunt hiervoor bij ons altijd inspiratie opdoen. We hebben een groot aantal standaard kaarten in ons assortiment, die je eenvoudig kunt bewerken om hier een persoonlijke geboortekaart van te maken. Je zoekt heel eenvoudig de elementen bij elkaar om je eigen persoonlijke kaart van te maken. We raden je daarbij aan om er eens goed de tijd voor te nemen. Heb je wel een idee, maar laat je ons liever je geboortekaartjes ontwerpen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem dan gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Geboortekaartjes zelf ontwerpen

Neem gewoon eens een kijkje in ons assortiment als je op zoek bent naar een goede manier om een leuk, origineel en lief geboortekaartje te ontwerpen. We raden je dan ook aan om eens bij ons te komen kijken wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Jij wil toch ook een geboortekaartje dat helemaal aansluit op jouw nieuwe baby? Zelf een geboortekaartje ontwerpen doe je bij Kaarten van Maarten. Wij zorgen er dan voor dat je nieuwe kaartje zo snel mogelijk voor je wordt gedrukt.

KaartenvanMaarten gebruikt cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid