Meer dan 15 jaar ervaring

Zelf online ontwerpen in 3D

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!

De mooiste geboortekaartjes drukken

Ben jij de gelukkige vader of moeder geworden van een wolk van een baby? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk aan de wereld te laten weten! We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij Kaarten van Maarten. We hebben in ons assortiment een groot aantal prachtige, leuke, grappige en lieve kaarten klaarstaan die jij heel eenvoudig kunt personaliseren. Je kunt er dan ook voor kiezen om met behulp van standaardelementen je eigen kaartje te ontwerpen. Hier hebben we een eenvoudige tool voor op onze website staan. Wil jij liever op een lege pagina beginnen? Dat kan bij ons ook. Of laat ons je kaartje ontwerpen.

Toon filters

Geboortekaartjes drukken

Als je een ontwerp hebt gemaakt, dan kun je hier door ons een proefdruk van laten maken. We sturen je deze dan gratis binnen een dag op. Tevreden met het ontwerp? Perfect! Dan gaan wij aan de slag met het geboortekaartjes drukken. Het is natuurlijk heel belangrijk dat dat zo zorgvuldig mogelijk gebeurt. Het drukken van geboortekaartjes laat je bij ons heel eenvoudig doen. Geboortekaartjes laten drukken is de specialiteit van Kaarten van Maarten. Je mag er bij ons op rekenen dat je een kaartje in huis krijgt dat helemaal op je wensen aansluit. Belangrijk, want je wil toch graag dat je kindje zo mooi mogelijk wordt aangekondigd?

Wil jij geboortekaartjes laten drukken?

Het drukken van geboortekaartjes is een van de specialiteiten van Kaarten van Maarten. We raden je dan ook van harte aan om eens op onze website te komen kijken als je wil zien wat voor mogelijkheden we je op dit gebied allemaal kunnen leveren. Geboortekaartjes drukken is bij ons slechts een van de mogelijkheden. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een ander soort kaartje te laten maken. Kijk gewoon eens op onze website om hier te zien wat voor verschillende kaarten we allemaal voor je kunnen maken.

KaartenvanMaarten gebruikt cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid